29. 2. 2012

Kmitočty kmitočují a řeknu vám že je to velmi vzrušivé.

Nedávno sme se spolužačkou přemýšlely (!) nad druhým a třetím stupněm přídavného jména "vzrušující" (takový normální gymplácký nápady), došly sme k závěru že druhý stupeň je vzrušivější a třetí stupeň tedy musí být nejvzrušivější. Přijde mi to jako strašná hloupost ale opravdu sme nad tím uvažovaly dlouho (a musím vám říct že to bylo opravdu vzrušující :D ). Možná vám přijde že tohle neni dobrý téma pro článek, ale čtěte dál protože jak mě znáte, skáču od tématu k tématu.

Musím se pochlubit s tím, že sem byla druhá v okresním kole anglický olympiády, tudíž jsem náhradník do kola krajského. Jsem na sebe náležitě hrdá :) (dobře konec vychloubání).

Včera jsem koukala na dva filmy... první se jmenoval "Trhliny" a pojednával o prostředí anglické internátní školy a co se stane když do ní nastoupí španělská dívka.... druhý film se jmenoval "The Runaways" a byl to film o stejnojmenné kapele, hrála v něm Kristen Stewart a Dakota Fanning.
Třetí film který jsem viděla už v pátek, se jmenuje "Pokání" je dost známej a mrzí mě, že jsem se na něj podívala až teď ale hlavně že jsem to udělala, protože mi zajistil depresi na celý víkend (za což sem fakt vděčná) nicméně film je to krásnej... dál o filmech mluvit nebudu protože bych určitě zase vybuchla ohledně ČSFD... (snad jen že jsem moc přála oscara Garymu Oldmanovi a je mi fakt líto že ho nedostal).

Jaká slova používáte nejčastěji? Přistihla jsem se že teď hodně (hodně, hodně, hodně) používám slovo "Běsný", což je slovo naprosto dokonalý.. (nebo taky ne), taky hodně říkám "zlohlod" nebo v naší třídě kultovní "ty kret*ne" jak hezké...

jsem hodně unavená a proto píšu takový nesmysly/sra*ky a proto je tam tolik gramatických chyb, musim se učit němčinu a zemák.... to bude vzrušivé... :D

snad se ozvu zejtra....


Protože vystihuje tolik lidí :)...

12. 2. 2012

odkud jsou moje rýmy

Hledáte básníci rým?
Já už nehledám. 
V hlavě prázdno mám.
Tak prázdno,
jako ve vesmíru.
Ztratil jsem víru.
A slovník slov
která se rýmují.
Josef Škvorecký-...na tuhle bolest nejsou prášky


Dobře, jen pro ilustraci.
Často teď přemýšlím(!) o věcech co říkají lidi a zamýšlím se nad tím jak něco takového můžou vůbec vypustit z pusy... dám jednouduchej příklad: Ti nabubřelí kritičtí blbečci z ČSFD myslí si že když oni daj tři *, všichni dají tři *???? napíšou o "Zkrocený hoře" (ne že bych ten film nějak milovala ale...) že kdyby to byl film o vztahu muže a ženy nikoho by nezajímal... ale (světe div se) on to NENÍ film o vztahu muže a ženy ... JE TO FILM O LÁSCE DVOU MUŽŮ A JE TO TAK POSTAVENÝ, tedy žádného KRET*NA by nemělo ani napadnout o tom přemýšlet jako o vztahu muže a ženy, neboť to tak nebylo a nikdy nebude.... a o tom ten příběh celej je. Kdyby to bylo o muži a ženě, nikdo by to nenatočil drazí experti přes film a vztahy... PROSÍM MYSLETE OBČAS. 

Štve mě že ovce jsou jenom ovce, kdyby totiž ovce nebyly jen ovce byl by svět krásnější... všechno by bylo jednodušší kdyby lidi přemejšleli jako ovce (aspoň občas). Nebo kdyby teda lidi nebyli lidi ale kdybysme rovnou byli všichni ovce a jediný co by nás zajímalo by byla pastvina, vlna a vůně okolních věcí.... ale musím se skrátka smířit s tím že udatný černý čtyřrohý Othello bude stále jen beran (tedy bude patřit k ovcím) stejně jako statečná Zora, chytrá Slečna Maplová, a starý Sir Ritchfield.... ano vím že vy nevíte o čem (o kom) mluvím, kdyby vás to náhodou zajímalo přečtěte si "Glenkill-ovce vyšetřují" chvíli přemýšlet jako ovce je uklidňující... už čtu druhej díl :D


NEBERTE MĚ VÁŽNĚ VÁŽENÍ.... DÍKY


Protože oni prostě vědí o čem mluvit.



jinak jsem úplně v pořádku ...

5. 2. 2012

zima

Mám zimu ráda, ale jen když je mi teplo... pro nechápavé/ospalé/blbé/případně retardované (můžete být kombinací všeho co já vim) vysvětlím znovu: Ráda se dívám z okna jak sněží a piju u toho čaj.... Ráda se kouluju se sedmiletým bratrem v případě že sem dostatečně zateplená bundou, šálou, rukavicema, čepicí, tlustejma ponožkama, zimníma botama a oteplovákama, ráda bruslim po zamrzlim rybníku (ovšem zateplená stejně jak už bylo řečeno) ale naprosto nenávidím situace (jako je každé všední ráno) když se bojím vylézt z postele abych náhodou neumrzla nebo neskončila s rampouchem u nosu. Víte, my bydlíme na vesnici, a topíme dřevem takže se musí vždy najít někdo ochotný vstát v pět ráno abysme měli na šestou hodinu raní krásně teploučko.... to se ovšem moc často nestává (i když musím uznat že tatínek udělal v tomto směru již značné pokroky).

Když už mluvím o pokrocích, pozoruji že my všichni, ať si to uvědomujeme nebo ne děláme neustále pokroky...jednoduchý příklad: já a moje blogy... Můj první blog byl virtuální útulek kam za celou jeho působnost zavítal jeden jediný člověk a to já sama. Muj druhý blog byl o tom jak miluju svoje SBéčka a jak ráda je obíhám. Blog číslo tři byl o celebritách a kusovkách. Blog číslo čtyři pixelky, kusovky, občas něco o mě. Blog číslo pět chabý pokus o fashion blog. Pak následovala dloooouhá asi dvouletá pauza a teď tady Blog číslo šest pokus o jakýsi "vyjádřenísvýchpocitůavybitísvénenávistivůčiokolí" blog (i když by se dal považovat za číslo sedum neboť sem v určitou chvíli smazala všechny články a začala od nuly). No nevím jaký máte názor vy ale já mám rozhodně pocit že sem ušla dlouhý kus cesty a tohle (myslim ten blog) je to co mě baví, ano opravdu mě baví to sem všechno psát. :D

Mimochodem nad nenávistí vůči své nejlepší kamarádce jsem přemýšlela dosti důkladně (děkuju eraser že mi v této souvislosti pomohla osvětlit pár věci - totiž že se tohle nestalo jen mě) a došla jsem k závěru že se hrozně toužim tý holky zbavit a najít si jinou nejlepší kámošku ale .. asi mi bude líto až se to jednou stane. Doufám že to bude co nejdřív ... ať už to mám za sebou...


Protože když už Johna, tak pořádně :)

Toť vše.

1. 2. 2012

proč máš ty trojky??? prostě je mám....

Včera se rozdávalo vysvědčení... nevím jak u vás ale u mě naprostá katastrofa, dezolace vlastní osobnosti a to že jsem kdysi měla samý jedničky už nikoho nezajímá.
Opravdu mi moc nepomáhá že je to teprve pololetí a že si to přece opravim, co??? že si to neopravim??? hmmm taky možnost, ale ta horší hádám... DOST !!!!!
Dost o podivných institucích jako je škola .. pojďmě se bavit o jiných věcech, neříkám o příjemných věcech, ale o jiných určitě.

Pokud někdo z vás četl minulý článek víte, že momentálně trpím naprostým rozkladem osobnosti a že sice doufám že se z toho vyhrabu, ale že pravděpodobnost je mizivá. Každopádně jsem přečetla knihu!!!!!!!
Ano asi po měsíci jsem zase přečetla knihu. (vím že někdo nepřečte knihu ani za rok ale já sem dřív přečetla klidně i tři knížky za tejden, knihy ke mě prostě patří jako ... dobře radši žádný přirovnání!!!) A jsem na sebe náležitě hrdá... :D (že by se na mé ironické tváři mihl úsměv?).

skladba kterou hraju na piáno... nádhera že? :/

Může člověk nemít rád svou nejlepší kamarádku? (asi otázka nad kterou budu přemýšlet) 

dík že mě posloucháte